Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. január 21. (csütörtök) - Ágnes napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Vezetőségi tagokat keres a JNSZDÖK!

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat pályázatot hirdet a nappali tagozatos 7-8. osztályos általános iskolás és középiskolás diákok részére, a pályázat célja, hogy a JNSZDÖK teljes létszámú csapatként működhessen a 2020/2021-es tanévben.

Ha úgy érzed, hogy szívesen vennél részt különböző tematikájú tréningeken (kommunikáció, időmenedzsment, vitakultúra, stb.), események szervezésében, illetve tagja szeretnél lenni egy tettrekész és vidám csapatnak, akkor nincs más hátra, mint jelentkezz hozzánk.

A megpályázható tisztségek a következők: alelnök, külkapcsolati koordinátor, PR koordinátor.

A jelentkezési határidő 2020. október 9. (péntek).
A jelentkezéshez szükséges dokumentumok közé tartozik egy motivációs levél, melynek tartalma maximum 1 gépelt oldal kell legyen, a kitöltendő adatlap és egy bemutatkozó videó, amely minimum 1 perces kell hogy legyen.

A pályázatok benyújtása elektronikusan történik, így jelentkezéseteket a jnszdok@kozpontegyesulet.hu e-mail címre várjuk. A választások is online formában fognak zajlani, a beérkezett pályázatokat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei székhelyű alapfokú és középfokú oktatási intézmények diákönkormányzatai választják meg. A szavazás megvalósításáért és lebonyolításáért a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület, mint a JNSZDÖK szakmai háttere felel ezúttal is.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték