Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. október 28. (szerda) - Simon napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Mesés kézműves foglalkozás a Reménysugár Gyermekotthonban

Szeptember végével beköszöntött az igazi ősz, így a Debreceni Civilek Program keretein belül a munkatársaink és az Iskolai Önkéntes Szolgálatot teljesítő diákok ennek megfelelően készültek egy újabb kézműves foglalkozással a Reménysugár Gyermekotthon lakói részére.

A gyerekek már izgatottan várták, hogy egy újabb közös délutánt tölthessenek el velünk. Az első feladat, ami rájuk várt, hogy „Sári Süni”, „Misi Mókus” vagy „Róka Réka” közül kellett kiválasztani azt az egy erdei állatot, akiről mesét szerettek volna készíteni. Mindenki megkapta a maga által kiválasztott állat rajzát, ezután kezdődött az egyéni történetek megrajzolása és előkészítése. A kész műveket pedig egyesével bemutatták a gyerekek, és mindenki elmesélhette a saját, közös, őszi kalandját a rajzon szereplő kisállattal.

Az idő pedig olyan gyorsan repült, mint a mesében, így mire a történetek végére értünk már pakolhatunk is össze. A napunk pedig úgy ért véget, hogy mindenki gazdagabb lett, a bentlakó gyerekek egy újabb közös foglalkozással, mi pedig rengeteg szép történettel.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték