Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. január 21. (csütörtök) - Ágnes napja van.



Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Újkerti családi szüretinap

Az Újkerti Közösségi Ház szervezésében egy nagyon látványos és hangulatos szüretinap valósult meg a szánkó domb lábánál. A programra kilátogatók számos lehetőség közül választhattak.

A gyerekek mókázhattak és felülhettek „szárnyaló játékok” körhintájára, vagy akár célba lőhettek számszeríjjal. Emellett rengeteg kézműves asztal várta őket, ahol remek ajándékokat alkothattak a szüleikkel és nagyszüleikkel együtt. Volt is tolongás az asztaloknál, hiszen egy-két percnyi idő ráfordítással rengeteg apróságot készítettek a gyerkőcök. Ebben nyújtottak nagy segítséget Jázmin, Napsugár és Boglárka, akik az iskolai közösségi szolgálatukat teljesítették a Debreceni Civilek Programunk jóvoltából.

Viszont nincs szüret szőlő, zene és mulatság nélkül. Az igazi vidám hangulatot az Ort-Iki Báb- és Utcaszínház biztosította a városrész lakói részére. Ezt követően a Művészi Zenekör előadása volt hallható, amit a Debreceni Népi Együttes ifjúsági csoport tánca követett. Végül a Cívis Banda előzenéje zárta a műsorok sorát. A szüreti program egész ideje alatt pedig mustot is lehetett kóstolni, ami a helyben felállított szőlőprésből csordogált folyamatosan.

vissza



Régebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték