Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. január 21. (csütörtök) - Ágnes napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Kutyasétáltatás egy harmatos szombaton

Októberben sem maradhatott el az egyik legnépszerűbb iskolai közösségi szolágat, az Együtt az Állatokért Egyesület menhelyén történő kutyasétáltatás.

Ezúttal a megfelelő hirdetésnek köszönhetően sokkal többen jelentkeztek a hétvégi kutyasétáltatásra. Rövid buszozás és egy kis séta után már 8:30 előtt megérkeztünk a telephelyre, ahol az egyesület munkatársai örömmel vártak bennünket. Egy gyors körbevezetést követően, sorra érkeztek a kutyák, akik ugatással, ugrálgatással és farok csóválással jelezték, hogy már alig várják az újabb kalandos sétájukat. A fiatalok pedig hasonló lelkesedéssel fogadták őket.

A szombati nap előtt mindenki attól tartott, hogy elmossa az eső ezt az alkalmat, de szerencsésre nem így történt. Ellenben a fű nagyon harmatosnak bizonyult, amit a kutyák ugyan élveztek, de az őket sétáltatók talán nem annyira. Viszont ez nem szegte sem a lányok, sem a fiúk kedvét, hiszen három óra alatt közel 30 kutyát vittek körbe a közeli réten. Sőt annyira jól érezték magukat, hogy alig várják, hogy következő alkalommal is jöhessenek.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték