Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. május 10. (hétfő) - Ármin, Pálma napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Mentsük meg a Debreceni BIKE MAFFIÁT!

A Debreceni Bike Maffia érdeklődők száma az elmúlt hónapokban lecsökkent, ezért egy eseményt hoztak létre, ahol a segítőkész önkéntes fiatalok toborzását célozzák meg. Szeretnénk felhívni a figyelmet erre a nagyszerű lehetőségre, ahol valódi segítséget nyújthatsz a rászorulóknak és emellett egy jó csapat tagja lehetsz.

A szervezet szeretné folytatni a munkásságát, de ehhez a mi segítségünkre is szükség van. Ha teheted, gyere el a programra november 7-én a Baross Gábor utca 16 szám alá. Ezen az alkalmon lehetőséged nyílik, hogy a közös főzésben részt vegyél, biciklizz és barátságokat köss. Ráadásul a Debreceni Bike Maffiánál az iskolai közösségi szolgálat 50 óráját le tudod dolgozni.

Abban az esetben, ha nem gyűlik össze elég ember, akkor a Debreceni Bike Maffia abba hagyja a tevékenységét. Ezért is kérünk, hogy ha csak pár órára is, de nézz be és önkénteskedj! Az eseményeik havonta egy szombatot jelentenek, amikor ételt osztanak a rászorulók részére. Ráadásul az évnek az az időszaka közeledik, amikor ezáltal életeket is menthetnek.

A szervezet bízik a közösség erejében és abban, hogy együtt képesek vagyunk megmenteni ezt a tevékenységet. Fontos számukra, hogy megmutassuk, hogy Debrecenben foglalkozunk és figyelünk az embertársainkra.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték