Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. május 10. (hétfő) - Ármin, Pálma napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Egy kellemes megyei munkacsoport egyeztetés Nyíregyházán

2020. Október 22.-én egy finom tea kíséretében tartottunk megyei egyeztetést rengeteg megyei feladatról Nyíregyházán a Luther Teaházban. A szakmai részt követően a délutánt társasjátékozással töltöttük mind a Lutherben, majd folytattuk a Face-ek irodánkban.

A vidám hangulatú időjárással induló napot 10 órakor kezdtük el, a Luther teaház előtt gyülekeztünk. Elfoglaltuk helyeinket, tartottunk egy beköszönő kört, majd mire elkészültek az italaink már el is kezdtük a szakmai munkát. Megbeszéltük a múltbeli történéseket, a jelen kihívásait, megvitattuk a jövő kérdéseit és egy új program ötletet is kitaláltunk. Feladatokat osztottunk szét egymás között és egy sokkal jobban szabályokra épülő rendszert dolgoztunk ki, amivel eredményesebben dolgozhatunk. Majd zártuk a munka részt,
kezdődhetett egy kis szórakozás.

A teaházban kipróbáltuk a Fedőnevek képekkel társasjátékot, aminek hosszas szabályértelmezése után jót szórakoztunk vele. Majd váltottuk helyszínünket mikor éhesedett a csapat, és étel rendelés után az irodában folytattuk a társas mókát, egy kis fejtörő Concept-el. Délután 4-kor pedig mindenki feldobódva ment el pihenni a hosszúhétvégére.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték