Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. május 10. (hétfő) - Ármin, Pálma napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Face-ekben a Halloween

Izgalmasan telt a FACE-ekben töltött Halloween-i program a nyíregyházi fiatalok számára. A résztvevők kreatív jelmezekben érkezetek meg nyíregyházi közösségi terünkbe, és még nem is sejthették mi vár rájuk az este folyamán.

2020. Október 31.-én a nyíregyházi Közösségi FACE-ek Ifjúsági Irodában megrendezésre került a „FACE-ekben a Halloween” nevű esemény ahol a fiatalok részt vehettek izgalmasabbnál izgalmasabb és ijesztőbbnél ijesztőbb feladatokban.

Az eseményen több kreatív feladat várt a diákokra és a felnőttekre egyaránt. Megméretethették magukat „Kahoot-ban”, ami horror filmekről szólt, tölthettek ki Halloween-el kapcsolatos kvízt és részt vehettek egy ijesztő cukorka kereső kalandban, ahol vártak rájuk meglepetések. Kipróbálhatták az"Alszik a város" vagy másnéven maffiázást is, ahol mindenki Millers Hollow lakossává vált és együttes erővel kellett kitalálniuk, hogy ki is lehet a vérfarkas közülük. Az este folyamán lehetett beállított képeket is készíttetni, halloweenes képkeretekkel.

Az eseményen közel 20 fiatal vett részt és mindenki nagyon jól érezte magát.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték