Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. május 10. (hétfő) - Ármin, Pálma napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Bowling és csapatépítés a debreceni irodánkban

A megyei fórum részeként novemberben ismételten egy közös csapatépítőn vettek részt a debreceni munkatársaink, ifjúsági vezetőink és az ESC önkéntessünk, Tímea. Ezúttal sehonnan sem kellett kiszabadulniuk, de a móka most sem maradt el.

A csapat a Debrecen Plázában található bowling pályán gyűlt össze. Miután mindenkinek sikerült kiválasztani a megfelelő bowling cipőt és azt, hogy ki milyen italt szeretne elfogyasztani, kezdődhetett a verseny. Mivel senki sem mondhatja el magáról azt, hogy profi játékos lenne, ezért mindenki a játékélményre fókuszált elsősorban, mintsem az eredményre. Igaz, azért megmaradt a versenyszellem is. Habár inkább azért, hogy egymást szórakoztassuk és feldobjuk a hangulatot. Aztán lassan mindenki belejött a játékba, és a bowling golyók elkezdtek jó irányba gurulni, a bábuk borulni, de azért rekordok nem dőltek meg.

A vidám elfoglaltság közben pedig üdvözültük és köszöntük az ESC önkéntesünket, Kiss Tímeát, aki mostantól 7 hónapig a csapatunk teljesértékű tagjává vált.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték