Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. május 10. (hétfő) - Ármin, Pálma napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

HABIDISZ vezetőség csapatépítő foglalkozása

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) által szervezett, időközi választás eredményes lebonyolítása után sikerült betölteni a három megüresedett vezetőségi pozíciót, így újra hat fősre növekedett a vezetőség létszáma. Mivel az végeredmény az őszi szünetben született meg, így az első személyes találkozóra csak novemberben nyílt lehetőség.

A már kibővült vezetőség a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület irodájába szervezte meg az összejövetelt, ahol már várta őket az egyesület koordinátora és ESC önkéntese, hogy bemutatkozzanak egymásnak. A beszélgetés első részében szó esett a HABIDISZ működéséről és annak tevékenységeiről, illetve a szerepkörökről és az azokkal járó feladatokról. Majd mindenki elmesélte, hogy mivel foglalkozik a szabadidejében, vagyis amikor éppen nem döközik.

Ezt követően a csapat átvonult a Miklós utcában található szabaduló szobába, ahol számos, izgalmas és olykor mókás rejtvény várta őket, hogy közösen „megmentsék a világot a zombitól”. Az újonnan alakult HABIDISZ vezetőség olyan ügyesen oldotta meg a feladatot, hogy a rendelkezésükre álló 60 perből a játék végére még mindig maradt 23 percük. Mindehhez az is kellett, hogy mindenki kivegye a részét a munkából és igazi csapatként működjenek együtt. Miután felszabadították a világot a zombiktól, beültek a Long Caféba, hogy a megünnepeljék a remek hőstettüket.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték