2020. november 26. (csütörtök) - Virág napja van.

Novemberi kutyasétáltatás a DECI-nél

A szombati kutyasétáltatásban két dolog volt teljesen biztos. Az egyik az, hogy a kutyák most is izgatottan várták, hogy kivigyék őket a kenelből, amit már a távolból is lehetett hallani. A másik, hogy igazán szép idő várt azokra, akik kilátogattak a menhelyre, hogy segítség az ott dolgozó munkatársakat.

Amikor a DECI önkéntesei és iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákok beléptek a kerítésen belül, szinte azonnal kézhez vehették az első kutyákat, és elindultak velük barangolni, amit nem is bánták, hiszen, így mindenkinek legalább 3-3 kutya jutott ezen a délelőttön. Rajtuk kívül sokan mások is kilátogattak, hogy részt vegyenek ebben az önzetlen munkában. Mindez a kellemes időjárásnak is köszönhető volt, hisz remek családi vagy céges csapatépítő programnak bizonyult ez a napsütéses szombat.

Külön öröm volt az DECI és az egyesületünk számára, hogy az ESC önkéntesüknek, Kiss Tímeának ez volt az első önkéntes foglalkozása, a magyarországi megérkezése óta. Elmondása szerint nagyon élvezte a tevékenységet, és máskor is szeretne részt venni kutyasétáltatáson.