Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2020. november 26. (csütörtök) - Virág napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Novemberi kutyasétáltatás a DECI-nél

A szombati kutyasétáltatásban két dolog volt teljesen biztos. Az egyik az, hogy a kutyák most is izgatottan várták, hogy kivigyék őket a kenelből, amit már a távolból is lehetett hallani. A másik, hogy igazán szép idő várt azokra, akik kilátogattak a menhelyre, hogy segítség az ott dolgozó munkatársakat.

Amikor a DECI önkéntesei és iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákok beléptek a kerítésen belül, szinte azonnal kézhez vehették az első kutyákat, és elindultak velük barangolni, amit nem is bánták, hiszen, így mindenkinek legalább 3-3 kutya jutott ezen a délelőttön. Rajtuk kívül sokan mások is kilátogattak, hogy részt vegyenek ebben az önzetlen munkában. Mindez a kellemes időjárásnak is köszönhető volt, hisz remek családi vagy céges csapatépítő programnak bizonyult ez a napsütéses szombat.

Külön öröm volt az DECI és az egyesületünk számára, hogy az ESC önkéntesüknek, Kiss Tímeának ez volt az első önkéntes foglalkozása, a magyarországi megérkezése óta. Elmondása szerint nagyon élvezte a tevékenységet, és máskor is szeretne részt venni kutyasétáltatáson.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték