Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. január 17. (vasárnap) - Antal, Antónia napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Belsős munkamegbeszélést tartott SZSZB megye

December 07-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő munkatársak egy különleges megbeszélést tartottak, ahol a csapatépítés is fontos szerepet játszott.

A megbeszélésen megtervezték a következő időszakjukat, átbeszélték a még rájuk váró feladatokat és ezt követően közösen vehettek részt Demeter Dorottya, nyíregyházi ESC önkéntesük által tartott csapatépítő vetélkedőn.

Az év 12. havának 7. napján megrendezésre került a Who is the winner nevű csapatépítő vetélkedő. A 6 munkatárs 3 csapatra osztódott és ily módon küzdöttek az első helyért. A csapatok 3 fordulóban mérkőztek meg egymás ellen.

Első körben a kreativitásuk és az ötleteik megvalósíthatóságát tesztelte Dorottya, ugyanis egy nyers tojást kellett megvédeniük a töréstől. Ezt a feladatot tökéletesen teljesítették a csapatok.

A második fordulóban az érzékelésükre kellett hagyatkozniuk, eme fordulón belül tárgyak kerültek egy dobozba és ki kellett találják, hogy mik voltak ezek, anélkül, hogy látták volna. Ennél a feladatnál már volt, aki jobban és volt, aki kevésbé jól telesített.

A harmadik fordulóban pedig az általános tudásukat hasznosíthatták. Itt érték el a legváltozatosabb eredményeket a csapatok. 30 kérdésre kellett válaszolniuk, amelyek a legkülönbözőbb témakörökből lettek összeválogatva.

A megpróbáltatások jó kedvet és csalódottságot is hoztak maguk után hisz csak egy nyertes csapat volt, viszont a második és a 3. csapat között szoros volt a végső pontszám.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték