2021. január 17. (vasárnap) - Antal, Antónia napja van.

Online képzés valósult meg SZSZB megyében

Egyesületünk egy debreceni egyesület, a CSAT Egyesület felkérésére Szolnokon online térben, Nyíregyházán októberben személyes és novemberben online térben tartott képzéseket motiváció és kulcskompetenciák témákban.

A képzésen a résztvevők az első nap az önismeret és a kulcskompetenciák témakörével ismerkedhettek meg. A különböző feladatok, gyakorlatok során különböző büszkeségeket, erősségeket és változtatandó személyiség jellemzőket kellett összeírniuk saját magukról. Megismerkedhettek többek között a SMART célokkal is.

A második nap a motivációé volt a főszerep. Első körben mindenki elmondta a véleményét, hogy miért fontos a motiváció, illetve hogy számára milyen tényezők azok, amelyek motiválják, illetve amik elveszik a motivációjukat. Ezenkívül kitölthettek két motivációval kapcsolatos tesztet, valamint megismerkedhettek a Maslow piramissal is. A program legvégén pedig egy motivációs videó is levetítésre került.