Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. január 17. (vasárnap) - Antal, Antónia napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Vöröskereszt Adománygyűjtés

Amikor a magyar ajkú ESC önkéntesek értesültek arról, hogy a Vöröskereszt keres önkénteseket adománygyűjtéshez nagyon megörültek, hisz úgy érezték, hogy tehetnek valami nemes dolgot másokért.

Eljött a várva várt nap, amikor, buszra ültek és elindultak habár elég vad utazásban volt részük, de kibírták az Auchan áruházig. Nagy lelkesedéssel közeledtek az épület felé, de amikor bementek nagy meglepetésükre nem láttak semmi Vöröskeresztes asztalt vagy ládát, semmit. Ezért egyikük egy biztonsági őrt kérdezett meg, aki mellesleg semmiről nem is tudott azt tanácsolta, hogy menjenek, a másik bejárathoz hátha ott megtalálják azt, amit keresnek. Na, el is indultak és rá találtak a Vöröskereszt ládájára mellette volt egy kis asztal székekkel és papírokkal. Nagyon furcsán élték meg ezt a szituációt, hiszen nem erre számítottak. Azt hitték, hogy lesz ott valaki, aki elmondja mi a feladatuk és mit hogyan kell csinálniuk. Nos, hát nem így történt ezért elolvasták azokat a papírokat, amiket ott találtak és kitöltöttek néhányat belőlük. Igazából okosabbak nem lettek ezek után se így leültek és vártak a „csodára”. Még szórólapok se voltak, amivel legalább megszólíthatták volna az arra járókat. Legalább hangosbemondón bemondták, hogy lehet adakozni, így jött is néhány ember, aki lelkesen adakozott és nagyon kedvesek is voltak.

Az önkénteseknek öröm volt, látni olyan embereket, akiknek fontos mások Karácsonya és jó szívvel tudnak adni olyan családoknak, akiknek nem, jut mindennapi betevő falat az asztalukra. De az idő hamar el is telt egy kis beszélgetéssel adomány fogadással, mire észbe kaptak már indulhattak haza.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték