Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. január 17. (vasárnap) - Antal, Antónia napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Karácsonyi adománycsomagolás

December 12-én a debreceni iskolai közösségi szolgálatot végző fiatalok és önkéntesek már karácsonyi hangulatban szálltak fel a Dorcas Camping felé tartó buszra, ahol a Dorcas Szolgálat munkatársai meleg kávéval és teával várták őket érkezéskor.

A forró italok elfogyasztását követően, megkapták az eligazítást arról, hogy milyen termékeket kell összerakni és mekkora mennyiségben csomagonként, majd pedig megszervezték, hogy ki milyen folymatban vesz részt. Ennek köszönhetően nagyon hatékonyan ment a csomagok elkészítése.

Habár a fiatalok többsége elsőször találkozott egymással, ennek ellenére annyira gördülékenyen és jókedvvel végezték feladatukat, mintha több éve együtt dolgoznának.
Amikor délet ütött az óra, már lehetett érezni a pizza illatát az udvaron, ezért fiataljaink és a Dorcas Szolgálat munkatársai kivonultak, hogy feltöltsék az energiatartalékjukat, ami úgyszintén jó hangulatban telt. Aztán újult erőkkel ismét neki fogtak a megmaradt csomagoknak. A hatékonyságukat mutatta az is, hogy a kitűzött mennyiséget 50 darabbal haladták meg.

Amikor a fiatalok elköszöntek a Dorcas Center munkatársai hálásan megköszönték a segítségüket, mellyel hozzájárultak a rászoruló családok tamogatásához. Mivel a csapatban voltak olyanok, akik még nem látták a Vekeri-tó környékét, ezért az esemény zárasaként elsétáltak a tó partjára, ahol úszkáló hattyúk köszöntötték az önkénteseket.

Mindannyian boldogan mentek haza azzal a tudattal, hogy több száz embernek jobb lesz a karácsonya nekik köszönhetően.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték