Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. február 27. (szombat) - Ákos, Bátor napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Idei első kutyasétáltatás az idei első havazás után

A Debreceni Civilek Önkéntes Program keretein belül az iskolai közösségi szolgálaltot végző diákok és a Köz-Pont Ifjúsági Egyesület ESC önkéntesei iden először, január 16-án, látogattak ki debreceni állatmenhelyre. Az előző napokban esett hó és fagyos időjárás ellenére, napsütéses és kimondottan kellemes időjárás fogadta őket.

A menhely munkatársai és lakói nagyon várták őket, hisz az előző évi téli szünet miatt már rég nem találkoztak. Amikor a fiatalok megérkeztek, rögtön arról kezdtek el beszélni, hogy vajon mekkora az esélye annak, hogy el fognak esni ezen a kutyasétáltatáson, mivel a tájat jelentős hó réteg lepte be és elég csúszós volt a talaj. Miközben erről tanakodtak, meg is kapták a kutyákat és boldogan útnak indultak a természet szívébe. Nem is telt el sok idő, amikor megtörtént az első akrobata esés. Az esést bemutató ESC önkéntesünk számára ez nem is volt annyira meglepő, hiszen pont előtte beszéltek róla. Viszont Ribizli, a kutya, nem vett részt ezen a megbeszélésen, így ő tágra nyílt szemekkel nézte, hogy mi történt Timivel. Természetesen, egyből odaszaladt hozzá, hogy megvigasztalja. Nyilván, Ribizlin és Timin kívül mindenkinek másnak is meg kellett bírkózni a csúszos tereppel. Szerencsére, ez a tény nem szegte senki kedvét sem abban, hogy körül járja a menhely közelében lévő mezőt, és elvezze a januári friss levegőt. De legfőbbképpen a kutyák örültek annak, hogy meghempergőzhettek a hóban.

A nap végig ragyogóan sütött az esemény folyamán, a kutyák szeme ragyogott a boldogságtól, így hát a fiatalok mosollyal távoztak a menhelyről, azzal a tudattal hogy újból jobbá tehették a kutyusok napját.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték