Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. február 27. (szombat) - Ákos, Bátor napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

4. Regionális évzáró online fórum alkalmunk

A 2020-as év Egyesületünk számára is úgy zárult, ahogy az sokaknak zajlott az év nagy részében, rendkívülien. A regionális évzáró fórumunk, mint néhány másik, online valósult meg december 4.-én. Annak ellenére, hogy nem személyesen találkoztunk, hasznosan és tartalmasan tudtuk eltölteni ezt a napot, az év áttekintése mellett információ adásra, interaktív tréningekre és játékokra is sor került.

A reggel 8 órás kezdés néhányak számára igen fárasztóan indult, viszont néhány körkérdés után rögtön felpörgött mindenki és kezdődhetett is a munka. Elsősorban a megyei munkacsoportok igényes, részletes prezentációkkal mutatták be felváltva az elmúlt egy év eseményeit, sikereit és kudarcait.

A második blokkban az Európai Szolidaritási Testület keretében érkező önkéntesekért felelős munkatársunk tartott beszámolót a már megérkezett és a még meg nem érkezett önkénteseinkről.

Folytatva a programot és zárva a délelőttöt, bemutatókat láttunk az ún. SEL projektről, megismerhettük a PR terveket és jelenlegi projekteket, és az egyesület stratégiai tervéről is új információk hangzottak el.

A délutánban a képzések kaptak helyet, az első képzés egy telefonos kommunikációs képzést volt, ahol egy prezentációt láttunk arról, hogy
hogyan lehet a lehető legjobban felépíteni egy telefonbeszélgetést, illetve a beszélgetések típusairól. Egy gyakorlat keretében a mikulás gyárának egyik alkalmazottjával beszélhettünk 1 percig.

A második képzés keretében pedig megismerkedtünk az Anna Lindh Foundation debate programjával és a munkatársunk, aki egy vitázó csapatot kísért erre a programra számolt be mi történt azon az alkalmon. Ezt követően tanultunk a Karl Popper vitaformáról, majd két 6 fős csapattá osztódva ki is próbáltuk magunkat, hogy mennyire is vagyunk jó vitázók.

A programot körkérdésekkel zártuk, ki, hogy érzi magát, mit tartott a napból a leghasznosabbnak és mi az az egy szó, amivel a napját jellemezné. A 10 órás fórumot végül, bár fáradtan, de jó érzéssel fejeztük be.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték