Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. február 27. (szombat) - Ákos, Bátor napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

HABIDISZ Vitaklub a Covid-19 középiskolás diákokra gyakorolt hatásáról

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége által 2021. január 21-én valósult meg az év első vitaklubja, melyet online, a Zoom Meeting platformján rendeztek meg 3 moderátor és 13 résztvevő bevonásával. A mostani vitázás témája a Covid-19 volt, figyelembe véve a jelenlegi második hullám intézkedéseit és a fiatalok életére gyakorolt hatását.

Ezzel kapcsolatban, több kérdés is felmerült, melyekről a résztvevők lelkesen folytattak vitát és ütköztették az érveiket. Többek között az online oktatás előnyeiről és hátrányairól, a maszk használatáról, a gazdasági és egészségügyi következményekről, vagy éppen a bezártság hatásairól fejthették ki véleményüket a résztvevők. Ezen kérdésekre Földi Eszter és Fenyvesi Orsolya készült néhány remek gyakorlattal.

Bár a diákoknak nem mindenben egyezett meg a véleménye, viszont erről szól a vita. De abban mindannyian egyetértettek, hogy ezek a mostani változások még évekig fogják éreztetni a hatásukat, és bár nem könnyű most nekik, de meg kell tanulni ezekkel együtt élni.

A vitaklubot Cserta Dóra vezetésével egy asszociációs szólánc játék zárta le.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték