Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. február 27. (szombat) - Ákos, Bátor napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Programsorozatot záró Vitaklub

A HABIDISZ által szervezett Vitaklub záró programja január utolsó hetében valósult meg, amit ismételten online térbe kellett helyezni. A programsorozat az AKE (Alternatív Közösségek Egyesülete) pályázatának köszönhetően jött létre.

A résztvevők az őket körülvevő digitalizáció témájában fejtették ki a véleményüket és ütköztették azt. Az első vitát egy rövid köszöntő előzte meg, majd a jelenlévőket a moderátor két csoportra bontotta, ahol arról kellett érvelni vagy ellenérvet megfogalmazni, hogy okoz-e függőséget a digitális eszközök túlzott használata. Maga a vita nagyon strukturált és szervezett módon folyt, ahol mindkét oldal ügyesen kiállt a saját álláspontja mellett. A vitaklub második részében olyan tétel mondatok mellett vagy ellen kellett érvelni, mint például: “A mai értelemben vett digitalizáció már túlságosan fejlett.” vagy “Digitalizációt mindenhez használunk vagy használhatunk”, illetve “Digitális eszközök nélkül is ugyanúgy haladna az élet”. Ebben a blokkban mindenki kifejthette a saját álláspontját, és véleményezhete a többiekét.

Az egész esemény körülbelül két órát vett igénybe. A téma komolyságát és aktualitását tekintve rövidnek tűnhetett ez a néhány óra, de arra mindenképpen jó volt, hogy a fiatalok megtanuljanak vitázni, érvelni még akár olyan is álláspontot képviselve, amivel nem teljesen tudnak egyetérteni.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték