Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. február 27. (szombat) - Ákos, Bátor napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

„OPEN CAFÉ” TOBORZÁSUNK ELINDULT

A koronavírus helyzettől függően terveink szerint április-május környékén indulna el az Open Café projektünk, melyben együttműködünk az INPRO, Dideas és No Gordio szervezetekkel.

A projekt keretein belül teret biztosítunk a Magyarországon élő külföldi állampolgárok számára, hogy bemutassák milyen társadalmi értéket képviselnek hazánkban. A program során különféle, sőt teljesen ellentétes vélemények és ötletek párbeszéd keretében találkozhatnak. További célunk, hogy felhívjuk a politikai döntéshozók figyelmét arra, hogy olyan nyilvános tereket kellene létrehozni, ahol a külföldi állampolgárokat szívesen látják, ahol támogatást kaphatnak és ahol találkozhatnak a helyiekkel kapcsolatok építése érdekében.

Az Open Café célja egy olyan közösség létrehozása, ahol a külföldi állampolgárok barátságokat köthetnek, új projekteket vagy vállalatokat indíthatnak vagy új munkahelyeket találhatnak. Céljaink között szerepel a fiatalok társadalmilag aktívabb részvételének növelése, akár saját projektek létrehozásával, valamint olyan nemzetközi projektekben való részvétellel, mint ifjúsági csereprogramok, képzések és önkéntes projektek. Emellett az európai demokratikus életben való részvételük, a kultúrák közötti párbeszéd, a társadalmi befogadás és a szolidaritás előmozdítása.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték