Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. február 27. (szombat) - Ákos, Bátor napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Ismét a Dorkász Szolgálatnál járt a DECI

Lassan rendszeres havi programként tekinthetünk arra, hogy a Debreceni Civilek Önkéntes Programban résztvevő, iskolai közösségi szolgálatot végző fiatalok kilátogatnak a Dorkász Szolgálathoz, és segítséget nyújtanak a szolgálat számára felajánlott élelmiszerek csomagolásában.

A mostani alkalom során a jelenlegi korlátozásoknak megfelelően a maximális létszámot kihasználva ismételten 10 fiatal vett részt az adományok elcsomagolásában. Bár csupán 4 órát tudtak önkénteskedni, így emiatt a diákok csekélynek érezték az általuk nyújtott segítséget, miközben az elkészült csomagok mennyisége és nagysága jóval túl mutatott mindezen. Összesen 330 adagot sikerült összerakniuk, amiből 100 szatyor kerül majd idős, rászoruló nagymamákhoz és 230 pedig nélkülöző családokhoz. Az adományok súlyát tekintve pedig több, mint 1500 kg élelmiszer bezacskózásában vettek részt a diákok.

Mivel a munkával nagyon jól haladtak, így maradt néhány szabad percük, és miközben várták a buszt, jutott idő egy kis közös ping-pongra és csocsóra is. Jó volt látni a fiatalokat, hogy közösen mókázhattak, hisz az elmúlt hónapokban nem sok lehetőségük volt, hogy együtt legyenek közösségben, és egy kicsit kiszabaduljanak a szobájuk zárt falai közül. Még az sem zavarta őket, hogy maszkban rúgták a csocsó asztalon a gólokat, a lényeg a közös élmény volt.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték