Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. augusztus 2. (hétfő) - Lehel napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Ismét egy izgalmas koordinátori meeting valósult meg Nyíregyházán

Szokásos módon, az Európai Szolidaritás Testületben önkénteskedő fiataljainknak tartottuk meg a havi rendszerességgel megvalósuló koordinátori meetinget. A koordinátori meeting célja, hogy egy négy órás találkozó keretében visszatekintsünk az elmúlt hónap eseményeire, és tervezzünk a jövőre tekintve. Valamint ez a találkozó arra is alkalmas, hogy tréningen vehessenek részt az önkéntesek, csapatot építsenek, fejlesszék nyelvtudásukat, kilépjenek a komfortzónájukból és érdekes új dolgokban próbálják ki magukat, hónapról hónapra.

Az Egyesületi szokásokhoz híven, egy tevékenység, rendezvény, tréning nem kezdődhet el beköszönő kör nélkül, ahol megtudhattuk, ki, hogy érezte akkor magát a találkozó elején, illetve mi volt a kedvenc pillanata a múlt hónapból. Ezt követően 15 percre mindenki nindzsának érezhette magát, hiszen a pörgős, izgalmas bemelegítő energizerrel melegítettünk be a további feladatokra. Önkénteseink részt vettek 4 különböző tevékenységen, a korábbi hónapban. Az ezeken a tevékenységeken történteket különböző módokon mutatták be, minden módszert véletlenszerűen húztak ki. A miskolci kirándulást egy kiállítással, az egri kirándulást egy hírmondó műsorral, az ESC találkozót egy néma filmmel, végül a menedékház alapítvánnyal töltött önkéntes napot egy bábszínházzal mutatták be.

Tréningként az önkénteseknek projektórát tartottunk, hogy hogyan is tudnak egy rendszer alapján projekteket/rendezvényeket megvalósítani, hogy a legjobbat hozhassák ki belőle. Gyakorlatként pedig mindenki megírták egy általuk kitalált rendezvény projektlapját, illetve a projekt lépéseit. A találkozó végén egy kis jövőtervezésre is maradt idő, illetve egy záró helycserélő játékra, ahol, ha egy állítás igaz volt a résztvevőre, akkor helyet cserélt valakivel.

Ez a meeting egy kicsit másabb volt, mint a többi, hiszen ezt követően Dotyi búcsúbulija következett, ahol utoljára még időt tölthettünk vele. Annak a gondolata, hogy Dotyi ezután búcsúzik tőlünk a koordinátori meeting hangulatát is befolyásolta.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték