Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. augusztus 2. (hétfő) - Lehel napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Megvalósult a Nemzeti Ifjúsági Tanács idei első offline programja

2021. május 14. és 16. között megrendezésre került a Nemzeti Ifjúsági Tanács tavaszi közösségképzője Szombathelyen.

Az ország több területéről is érkeztek fiatalok, például: Nógrád megyéből, Tolna megyéből, Vas megyéből, Budapestről, Komárom-Esztergom megyéből, Hajdú-Bihar megyéből. A szállás a Park Hotel Pelikánban volt, a képzések, előadások az Agora Savaria épületében valósultak meg. A résztvevőket köszöntötte Hende Csaba - Országgyűlési képviselő, Mohay Gergely - Főosztályvezető, Dr. László Győző - Szombathely alpolgármestere és Hegedüs Zoltán - a Nemzeti Ifjúsági Tanács elnöke.

Különböző workshopok közül kellett választani a résztvevőknek a pénteki és szombati napon például: mentális egészség, ifjúsági és civil szervezetek fenntarthatóvá tétele, online és offline munkaszervezés, és digitális eszközök, ifjúsági civil szervezetek működtetése. Ezek mellett érdekes kerekasztalbeszélgetések részesei lehettek, illetve képet kaptak a pályázati aktualitásokról.

Mindkét estét izgalmas csapatépítők zárták.

Vasárnapi napon az Önkéntesség Magyarországi Évéről hallhattak egy kerekasztal beszélgetést, illetve a jó gyakorlatok szekcióban különböző civil szervezetek mutatkoztak be az önkéntesség jegyében. Itt Egyesületünket Kocsis Petronella Alíz Jász-Nagykun-Szolnok megyei koordinátor mutatta be egy PPT keretein belül.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték