Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. augusztus 2. (hétfő) - Lehel napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Játékosan a Dorkász Szolgálatnál

Május 29-én újra segítettünk a Dorkász Szolgálatnál, összesen 7-en vettünk részt az adományok átnézésében, szortírozásában.

Egy borongós szombati napon néhány fiatal diák, akik közösségi szolgálatot teljesítettek és egy ESC önkéntes, illetve egy debreceni munkatárs a dorkász szolgálathoz mentek segíteni. A buszállomáson gyülekeztek majd elindultak. Amikor megérkeztek két illetékes hölgy fogadta őket elmondták, hogy a feladatuk az, hogy játékokat kell válogatni. A lelkes kis fiatalok nyomban neki láttak a feladatnak, felállítottak egy kategóriás rendszert, ami alapján történt a játékok válogatása. Mindenki örömmel válogatta a játékokat, néha egy két játékkal el-eljátszottak a diákok, így újra a gyermekkori emlékeik a felszínre törhettek. Szemükben újra a gyermeki csillogás látszott és önfeledten osztották meg kisgyermeki élményeiket egymás között. Így nagyszerű hangulatban telt a délelőttjük.

Miután sikerült kiválogatniuk a játékokat, utána egy kis nassolni valóval és frissítővel kedveskedtek a helyiek ennek a szorgos, ügyes kezű csapatnak. Miközben pihentek és eszegettek, meg iszogattak a nyári tervekről esett szó, na meg a média világáról. Az idő teltével már készülődniük is kellett, majd indulniuk is, hiszen a buszmegállóba el kellett sétálniuk. Összességében jól dolgoztak és még jól is érezték magukat a délelőtt folyamán a kis tinédzserek, így mindenki elégedetten térhetett haza.

Június 19.-én is lesz egy hasonló programunk, várunk titeket szeretettel, előzetes regisztráció szükséges hozzá.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték