Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.



Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Újra offline térben a Nemzeti Ifjúsági Tanács mentorprogramja

Június 4 és 6 között került megrendezésre a Nemzeti Ifjúsági Tanács mentorprogramjának III. Közéleti hétvégéje Gárdonyban a VVSI Sporthotelben. Ezen hétvégének fő fókusza a régiós csoportmunka mellett a forprofit szervezetek működésének megismerése volt.

A pénteki nap a megérkezésről egymásra hangolódásról szólt. A hétvégét megnyitotta Mohay Gergely főosztályvezető úr és Hegedüs Zoltán a Nemzeti Ifjúsági Tanács elnöke. Ezt a régiós csoportok prezentációja követte, akik bemutatták hol tart jelenleg a projektjük. A kora estében egy érdekes kerekasztal beszélgetés zajlott, ahol sikeres cégek vezetői, képviselői mutatkoztak be, ismertették életútjukat. A vacsora után egy izgalmas csapatépítőt tartott a Motolla - Kreatív Üzem csapata.

A szombati napon a reggeli után egy izgalmas zsurnaliszta vitának lehettek tanúi a résztvevők. Ezután kezdődött az Innopod Akadémia trénerei által vezetett tréning, amely közelebb hozta a résztvevőket a forprofit szektor működéséhez. Ezen tréning szinte egész nap tartott, hiszen mind elméletben, mind a gyakorlatban kipróbálhatták magukat a mentoráltak. Kora este egy kerekasztal beszélgetés vette kezdetét a fiatalok társadalmi és közéleti aktivitásáról, majd vacsora után az estét egy filmklub zárta.

Vasárnap a résztvevők közösen elültettek egy fát a Velencei tó partján, amely a Közéleti Mentroprogram 2. évfolyamát szimbolizálja. Majd kezdődtek a régiós csoportmunkák, a hátralévő időszakról és végezetül a hétvége zárása.

A projektek lassan a végéhez közelednek, hiszen a záróhétvége Július 16-17-én fog megrendezésre kerülni Budapesten.

vissza



Régebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték