Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Gyereknap Harangodon a Máltai Szeretetszolgálattal

Partnerünk, a Máltai Szeretetszolgálat által eljutott egy ESC önkéntes néhány fiatallal Harangodra június 12-én, szombaton egy keresztény gyermeknapra.

Az önkéntesek szombaton reggel gyülekeztek a Máltai játszótéren és miután egy kis lényegi információt közöltek velük, el is indultak kisbusszal a helyszínre. Miután megérkeztek, már várták is őket a táborhelyen, megmutatták hova pakolhatnak le, hol lesz az ő helyük. A fiatal csapat el is oszlott, ki-ki a maga feladatához igazodott.

Az önkéntesek több feladatban is segítettek: voltak, akik óriás társasjátékot vezettek le, például a viking sakkot; voltak, akik arcot festettek a gyerekeknek, néhányan pedig origamizni segítettek vagy medált festeni.

Sok gyerek érdeklődött mindegyik tevékenység iránt, ezért volt dolguk a kis önkénteseknek rendesen. Gyorsan el is röpült az idő és már csak azon kapták magukat, hogy lejárt a foglalkozás és indulhatnak haza.

Mielőtt útnak indultak volna, előtte egy kis fagyi evéssel hűsültek egy kicsit, segítettek összecsomagolni a kellékeket majd a legvégén a Máltai Szeretetszolgálat csapata is megköszönte részvételüket és a segítségüket, amit egy tábla csokival jutalmaztak.

A kisbuszban már mindenki fáradtan utazott, de azért mindannyian megosztották, megbeszélték az aznapi élményeket.

Összességében elmondható, hogy remek volt mindenkinek ez a csodás szombati gyereknap.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték