Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

ESC önkénteseink látogatása a budapesti Menedékház Alapítványnál

Június 21-én a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület ESC önkéntesei ellátogattak a budapesti Menedékház Alapítványhoz, ahol az ott tevékenykedő önkéntesek bemutatták, hogy milyen tevékenységeket folytatnak és mivel segítik az alapítvány munkáját.

A Menedékház Alapítvány Budapest XI. kerületében végzi a rászoruló családokat és hajléktalan embereket segítő tevékenységét. Éjjeli menedékhellyel, hajléktalanok nappali melegedőjével, betegszobás ellátással, rehabilitációs programmal és családok átmeneti otthonával nyújt támogatást a rászoruló családok és egyének számára.

Egyesületünk ESC önkénteseit körbevezették az alapítvány épületében és részletesen bemutatták, hogyan is működik intézményük. Az önkénteseknek megható volt látni, hogy milyen odaadással segítenek mások életét jobbá tenni az ott dolgozók és hogy ez mekkora segítséget jelent ez a rászoruló embereknek.

Az intézmény bemutatása után egy finom ebéddel is megvendégelték önkénteseinket, majd egy idegenvezető társaságában ellátogatott a két csapat a Budai Várba, ahol a nagy meleg ellenére mindenki nagyon jól érezte magát.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték