Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Hőségben telt a Kutyasétáltatás

Június 26-án, egy forró szombati napon 2 ESC önkéntes és néhány közösségi szolgálatot teljesítő diák arra vetemedett, hogy a reggeli órákban elmegy kutyát sétáltatni a debreceni állatmenhelyre.

Voltak, akik a buszállomásnál csatlakoztak az ESC önkéntesekhez és voltak, akik már egyenesen a helyszínre mentek, de végül az állatmenhelyen találkoztak mindenkivel. Nyomban adtak egy-egy kiskutyát a kezükbe, akikkel már mehetett is a séta. Volt, aki virgoncabb ölebet kapott, volt, aki nyugisabbat vagy épp játékosat, de mindenki szerette azt a kiskutyust, amelyiket épp kézhez kapott. 3-4 kutya után nem csak a fiataloknak volt nagy melegük, hanem a kis blökiknek is, így mikor visszaértek a sétából nyomban a vízzel teli kis medencébe mentek bele, amíg várták, hogy visszavigyék őket a kennelbe.

A nagy hőség ellenére mindenki élvezte a sétát: a kutyák is meg a fiatalok is, akik a vakációt néhány kis aranyos kutyuli társaságában kezdhették el. Dél környékén már indulhattak haza a sétáltatók, hisz' lejárt az idő és már csak ellátták a kutyákat az illetékesek.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték