2024. április 24. (szerda) - György napja van.

2 nagyszerű nap a Dorkász Szolgálatnál

Július 09-én, pénteken és 12-én, hétfőn egy debreceni munkatárs, egy ESC önkéntes és néhány fiatal diák elhagyta a várost és látogatást tett a Dorkász szolgálatnál.

A pénteki napon takarítás várt a bandára, kis faházakat kellett kitakarítaniuk. Ebédre finom meleg pizzára voltak meghívva a személyzet és a főnökség jóvoltából.

Hétfőn pedig szintén a kis faházikókban töltötték el az időt, de most már ágynemű csere volt a feladatuk. Mindenki rendesen kivette a részét a feladatból, így megoszlott a munka rendesen. Észre sem vették, pikk-pakk az idő is eltelt. Közben egy előadást is végighallgathattak szórólapozás témában, ugyanis júliusban és augusztusban többször is segítenek szórólapozásban, tanszergyűjtésben. Mindenki jól érezte magát a két nap alatt a hőség ellenére is.

A szórólapozásra tudtok jelentkezni a 0630/718-8645 telefonszámon vagy a debrecenicivilek@kozpontegyesulet.hu e-mail címen.