Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. szeptember 18. (szombat) - Diána napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Debreceni ESC önkéntesünk a Csillagponton

Egy teljes hetet felölelve előkészületekkel együtt július 24 és 31 között zajlott a Csillagpont Református keresztény fesztivál Debrecenben.

Egyesületünk egyik ESC önkéntese is részt vett az eseményen, regisztrációs munkacsoport tagjaként. Az első nap, amikor a helyszínre érkezett, senkit nem ismert, de nyitott és barátságos személyekkel találta szembe magát már az érkezésekor. Aztán találkozott a csoport tagjaival is, akikkel egy csapatépítős napot zártak együtt.

A második nap már mindenki a tényleges feladatra koncentrált és próbálta elsajátítani a rendszer használatát. A harmadik nap szintén így telt. Aztán eljött a várva várt keddi nap, amikor érkeztek a résztvevők. Sokkal több emberre számítottak, mint amennyi érkezett a helyszínre, a nagy meleg ellenére csodásan telt a nap a szolgálatban.

Az est fénypontja egy Kowalsky meg a Vega koncert volt, ahol önkéntesünk az egyik gyerekkori barátjával jót bulizott. Eljött a következő nap, ami szolgálat szintjén lazább volt, hiszen csak a beosztott idősávban kellett regisztrálni a napi érkezőket. Mindemellett lelkiekben is volt ideje gazdagodni az áhítatok, előadások által, amik egész héten a szabadság témakört boncolgatták.

A többi nap is hasonlóan telt jobbnál jobb programokkal és koncertekkel, mint például az Irie Maffia. Péntek volt számára a csúcs nap, hiszen egy ping-pong versenyt is sikerült megnyernie első hellyel magyar ajkú önkéntesünknek. Az este is csodásan telt, hiszen sok fiatallal együtt hallgathatott keresztény zenéket, ami számára az igazi feltöltődést jelentette. Pikk-pakk el is telt a hét és azon kapta magát, hogy már az utolsó napzáró Istentiszteleten üldögél és utána már csak a búcsúzás következett.

Hihetetlen gyorsan eltelt egy nagyszerű lelki hét, ahol új kapcsolatokkal gazdagodott, lelki élményekkel, és igazi örömmel. szabadsággal egyaránt. Számára a nyár csúcspontja volt ez a rendezvény minden tekintetben és nagyon örül, hogy részese lehetett egy nagyszerű csapatnak és egy vagány fesztiválnak.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték