Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. szeptember 18. (szombat) - Diána napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Idén is megrendezésre került a panyolai outdoor tréning

2021. augusztus 2-5 között került megrendezésre az ifjúsági vezetők részére a panyolai outdoor tréning sok-sok kihívással, meglepetéssel, ahol legfőbb cél az volt, hogy bízzanak magukban és bízzanak a másikban is.

Az első nap az ismerkedésé volt a főszerep, a szervezők és a résztvevők között játékos feladatok révén, illetve a környezet feltérképezése. Másnap pedig elkezdődött a 24 órás kihívás. Ezalatt az idő alatt a 4 diákönkomrányzat, a 4 csapat magára illetve egymásra volt utalva. Hat feladatot kellett megcsinálniuk, maguknak kellett élelmet szerezniük illetve szállást találniuk. Mindegyik csapat egy telefonnal rendelkezett, amelyen minden órában be kellett jelentkezniük.

Az idei outdoor témája a Jumanji volt, amely rengeteg lehetőséget adott a minőségi feladatok kitalálására illetve a csapatok részéről a megoldásokra. A csapatok nagy összhangban oldották meg a feladataikat, és ahol nehézségekbe ütköztek egymást biztatták. Vagy elfogadták, feldolgozták, hogy ezt nem sikerült megcsinálni, de mentek tovább, ahogy az életben is számtalan helyzetben ezt kell majd tenniük.

Természetesen a nagy megmérettetések után nem maradt el a megünneplés és a feldolgozás sem.

Az outdoorról készült egy film is, amelyben a képek és videók segítségével nagyobb betekintéshez juthatunk, hogy is történt az idei outdoor:
https://youtu.be/gHu67JmIphM

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték