Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

911 ESCAPE THE CITY

Titkosügynök témájú városi kincskeresést valósított meg a HABIDISZ Debrecenben. Már régóta tervben volt a HABIDISZ vezető csapatának egy városi kincskeresés szervezése és megvalósítása.

Sikerült is megvalósítaniuk szeptember 11-én. Összesen 13 (3-5 fős) csapat jelentkezett és vett részt a versenyen, mindezek megyei közép és általános iskolákból voltak, főként Debrecenből, összesen 50 fő. A verseny napján kora reggel gyülekeztek a debreceni irodában, majd átbeszélték az utolsó mozzanatokat, illetve összepakolták az utolsó kellékeket is. Nagy izgalom lett úrrá a csapaton, mindenki kíváncsian várta, hogy miként fognak teljesíteni a résztvevő csapatok. Mindenki elfoglalta a kijelölt helyét a városban és máris kilenc órát ütött az óra, érkezett is a várva várt első csapat. Kaptak egy kis útbaigazítást a kezdő helyszínen, azaz a 0. állomáson, majd kaptak egy kísérő ügynököt is.

Az ügynök elmondott minden lehetséges információt és felolvastatta a csapattal a szabályzatot. Az ő feladata az volt, hogy időt mérjen, kísérje és segítse a rábízott csapatot. A verseny időre ment, aki a legkevesebb idő alatt teljesítette a versenyt, az lett a győztes. 6 állomása volt a vetélkedőnek, ahol különféle feladatok vártak a csapatokra és csak akkor tudtak továbbhaladni a következő állomásra, ha az előzőn sikerült teljesíteni a feladatot.

Az állomáshelyek feladatai között volt például az, hogy egy Ady Endre verset kellett kiválasztaniuk és el kellett játszaniuk, illetve a közkedvelt TABU társasjáték alapjára a HABIDISZ készített egy HABIDISZ-TABU-t, amelyet kipróbáltak a versenyző csapatok. Néhány plusz feladatért cserébe lehetett az időn spórolni, azaz minden teljesített plusz feladatért a teljesített időből vontunk le perceket. Ilyen volt például az, ha selfie-t készítettek az útjaikba eső szobrokkal, vagy ha egy macskás jelmezben lévő személyre rá nyávogtak. Voltak, akik humorosan próbálták venni az akadályokat és olyanok is akadtak, akik nagyon komolyan belemerültek a megmérettetésbe.

Összességében minden csapatról elmondható az, hogy élvezték az egész játszmát, ahogy maguk mögött hagytak egy állomást egyre lelkesebbek kezdtek lenni és már várták kíváncsian mi lesz a következő feladat. A résztvevők visszajelzései pedig igazolják ezt.

A HABIDISZ nevében, hálás köszönet minden egyes támogatásért, támogatóért, szponzorért, akik a nyertes csapatok számára ajánlottak fel nyereményeket. Nélkülük nem valósulhatott volna meg a 911 ESCAPE THE CITY. Ezért köszönet támogatóinknak: Bubu Bubble Tea, Salad Box, Selfie Múzeum, KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület.

A nyerteseket hamarosan értesítjük eredményeikről!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték