Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Ősszel újból rajtolt a Terepmaraton

Az idei évben már másodjára került megrendezésre a Terepmaraton Debrecenben, ezennel az őszi verzió.

A tavaszitól annyiban tért el, hogy más helyszínen egy más szervezettel együtt történt a megvalósítás. Egy debreceni munkatárs, egy ESC önkéntes és néhány fiatal diák segített az esemény lebonyolításában.

A rajtolás előtt másfél órával találkoztak és együtt mentek a helyszínre. A szervezők már várták is őket nagy örömmel: megmutatták nekik a regisztrációs helyet, hiszen' a fiatalok segítettek a futók regisztrációjába is. Akik a frissítőpontokra voltak beosztva, elmentek megtölteni az üres vizes hordókat. Közben kezdett élettel megtelni a helyszín, köszönhetően a légvárnak, az ételstandnak és Lali bohócnak, aki lufikból készített a gyerekeknek teknőst, zsiráfot, ki mit szeretett volna. Kilenc órakor elrajtoltak a teljes maratont futók ágyúlövés kíséretében. Ezt követték fél 10-kor a félmaratont teljesítő futók, majd 10 órakor a negyedmaratonisták is sikeresen elrajtoltak.

Addig a fiatalok kicsit pihenhettek, ehettek, beszélgethettek. 10:40-kor már érkezett is az első negyedmaratonos befutó, akinek kellett vizet, croissant és befutó érmet adniuk az önkénteseknek. A nap hátralevő részében ugyanúgy a többi versenyzőnek is adtak befutáskor croissant, vizet és érmet. A végén pedig az eredményhirdetésre került sor, ahol szintén nagy segítségükre voltak az ifjoncok a szervezőknek. Nagyon hálásak voltak a szervezők a segítségért; örültek, hogy újból megtudott valósulni a program; elmondásuk szerint a következő évi versenyt is ezzel a menő csapattal akarják lebonyolítani. A fiatalok is jól érezték magukat; örömmel teljesítették a rájuk bízott feladatokat és lelkesen várják már a következő terepmaratont.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték