Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Megérkezett hozzánk a 2 új Nyíregyházi ESC önkéntesünk

2021. szeptemberében két új ESC önkéntesünk is elérkezett végre hozzánk Nyíregyházára, hogy ott segíthessék a helyi fiatalok nyelvtudásának fejlesztését. Mindezt iskolai tantermen belül, illetve más lehetőségek nyújtásával.

2021. szeptember 3.-án hajnal 4-kor reggel érkezett meg hozzánk Lucía Ferrao spanyol önkéntesünk. Majd pár óra alvás után rögtön meg is látogatta az aznap megvalósuló nyíregyházi piknik eseményünket, ahol az egyesület rengeteg aktív tagjával ismerkedhetett meg. A következő héten már bele is lendült a munkába, mivel egy egyeztetés után az iskola igazgatójával és nyelvtanáraival, már a tanórák tartása el is kezdődött az Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskolában. A későbbiekben más iskolákban is részt vesz, mint óraadó.

Pontosan két héttel később szeptember 17.-én pedig Nicola Reinker érkezett hozzánk Németországból. Sajnos neki nem volt lehetősége olyan eseményen részt venni, mint Lucíának, azonban az egyesület 20. születésnapja tartogathat még a számára. Illetve az érkezését követő héten bele is vághatott a többi önkéntessel való ismerkedésbe.

Önkénteskedésük részeként szeptember 20-25 között részt vettek az ún. OnArrival tréningen, amellyel bevezették őket az önkéntesség világába és felkészítették őket a megpróbáltatásokra az elkövetkezendő 5 hónapjukra, amíg itt önkénteskednek nálunk.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték