Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

XIV. Megyei Diák Fórum Debrecenben

Idén is megtartotta a Hajdú-Bihar Megyei Diákönkormányzatok Szövetsége a tanévindító közgyűlését, a XIV. Megyei Diák Fórumot.

A program célja volt, hogy a megyében élő általános és középiskolás diákok tapasztalatokat cseréljenek, megismerkedjenek egymással, illetve új ismeretekhez, lehetőségekhez jussanak.

A Fórumot a Megyeháza képviselője nyitotta meg, majd a HABIDISZ elnöke, Cserta Dóra köszöntötte a diákokat. Ezután a HABIDISZ vezetősége tartott egy bemutatkozót a diákönkormányzatról, magukról, programjaikról.

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület (és az ESC önkéntesek), a Debreceni Egyetem, a Campus Fesztivál, a Magenta KraftLab, a Stand for something és az Agóra Tudományos Élményközpont előadásai színesítették az eseményt.

Az előadások és a pizzaebéd után a HABIDISZ vezetősége kiscsoportos beszélgetéseket tartottak a résztvevőkkel, ahol több témát is érintettek, pl. programötleteket, vagy hogy milyen formában könnyebb elérni a diákokat.

Az esemény sikeres volt, ugyanis közel nyolcvanan vettek részt rajta, a diákönkormányzat stábjába pedig heten is jelentkeztek.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték