Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Megyei Diák Fórum Szolnokon

Szeptember 29-én szerdán került megszervezésre a Megyei Diák Fórumot. A rendezvényen a megye általános és középiskolás diákjai, valamint diákönkormányzati képviselői vettek részt a diákmunkát segitő pedagógusok kíséretében.

A rendezvény reggel 9 órakor kezdődött és délután 3 óráig tartott. Ez idő alatt a diákok számos érdekes előadáson vehettek részt. Az eseményt a Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg, ezután a JNSZDÖK mutatkozott be, majd további előadásokat hallgathattak meg a résztvevők, amelyek számos lehetőségre hívták fel a figyelmet, ilyen például az ESC és SEL projekt bemutatása vagy a Stand For Something kampány is.

Az izgalmas előadások után egy közös ebéden vettek részt a az eseményen jelenlévők. Ezt követően kisebb csoportokra osztva beszélgettek és gyűjtöttek ötleteket hogyan lehet még színesebbé tenni a diákönkormányzatok tevékenységeit.

A rendezvényre több mint 60 diák érkezett és a felszabadult hangulatból következtetve mindenki jó élményekkel és hasznos információkkal gazdagodva tért haza.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték