Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Nyíregyházi ESC önkénteseink már tanítanak

A 2021-2022-es tanév elindulásával a külföldi önkéntesek is nekiláttak a munkának több általános és középiskolában is Nyíregyházán. Projektjük témájához illően több iskolában is adnak nyelvórákat.

Egyesületünk nyíregyházi önkénteseinek fő projektje az angol nyelv, illetve saját anyanyelvük tanítása, a helyi fiatalok nyelvi képességeinek fejlesztése helyi és megyei szinten. Így ennek egyik legjobb és legeredményesebb formája az, hogyha elvisszük egyenesen a diákokhoz ezt a lehetőséget a tanterembe. Szeptemberben két új külföldi önkéntes is érkezett hozzánk, azonban szintén ebben a hónapban kezdődött el az újabb tanév, így nem sok időbe telt, elkezdték a tanítást. Így kibővült létszámmal angolt, olaszt, spanyolt és német nyelvet tanítanak önkénteseink.

Joele angolt tanít az Apáczai Csere János Általános Iskolában, olaszt a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban. Lucía szintén angol tanít az Apáczaiban, valamint angolt a Vasvári Pál Gimnáziumban, illetve spanyolt a Zrínyi Ilona Gimnáziumban. Nicola angolt és németet tanít a Nyíregyházi SZC Zay Anna Technikum és Kollégiumban, valamint németet a Zrínyi Ilona Gimnáziumban és az Apáczaiban is.

Célunk az, hogy a lehető legtöbb iskolába eljuttassunk anyanyelvű, angolul beszélő önkéntes előadókat, hogy minél több fiatal gyakorolhassa az általa tanult idegen nyelvet új, egyedi formában.

Amennyiben ön diák vagy tanár és érdekli ez a lehetőség, várjuk érdeklődését az alábbi elérhetőségeken: kocs.mate@kozpontegyesulet.hu, +36 20 286 8688, +36 30 718 8643

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték