2024. április 16. (kedd) - Csongor, Joakim napja van.

STÁBorozott a HABIDISZ

Október 08-10 között tartotta meg első STÁBor programját a HABIDISZ.

A HABIDISZ már régóta tervezett egy ismerkedős, csapatépítős, képzésekkel teli hétvégét a stábtagoknak, melyet október 08-10 között sikerült megvalósítani.

Sok-sok képzés, szakmai gyakorlat segítette a HABIDISZ vezetőségi és stábtagjai közti összekovácsolódást csapatépítés, kommunikáció, konfliktuskezelés, disputa, döntéshozatal, empátia, tolerancia, érzemi intelligencia témákban.
A sok szakmai blokk mellett szórakoztató szabadidős tevékenységeken is részt vehettek a dökösök: egyik este megmérettették tudásukat egy KÖZ-Pont és HABIDISZ kvíz keretein belül, majd egy dalszövegfelismerős játékot is játszottak. A Harci-puszi nevű játék pedig elsöprő sikert aratott a fiatalok közt. Második este logikai, stratégiai tudásukat vetették össze egy Alszik a város játék keretén belül.
A program a dökösök szerint hasznos és értékes volt, várják a következő alkalmat.

A program nem valósulhatott volna meg a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület, a Szendvicsbár, a Verona pékség, a Sörpark Kft. és a Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium támogatása és segítsége nélkül. Köszönjük szépen!