Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2021. október 17. (vasárnap) - Hedvig napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

STÁBorozott a HABIDISZ

Október 08-10 között tartotta meg első STÁBor programját a HABIDISZ.

A HABIDISZ már régóta tervezett egy ismerkedős, csapatépítős, képzésekkel teli hétvégét a stábtagoknak, melyet október 08-10 között sikerült megvalósítani.

Sok-sok képzés, szakmai gyakorlat segítette a HABIDISZ vezetőségi és stábtagjai közti összekovácsolódást csapatépítés, kommunikáció, konfliktuskezelés, disputa, döntéshozatal, empátia, tolerancia, érzemi intelligencia témákban.
A sok szakmai blokk mellett szórakoztató szabadidős tevékenységeken is részt vehettek a dökösök: egyik este megmérettették tudásukat egy KÖZ-Pont és HABIDISZ kvíz keretein belül, majd egy dalszövegfelismerős játékot is játszottak. A Harci-puszi nevű játék pedig elsöprő sikert aratott a fiatalok közt. Második este logikai, stratégiai tudásukat vetették össze egy Alszik a város játék keretén belül.
A program a dökösök szerint hasznos és értékes volt, várják a következő alkalmat.

A program nem valósulhatott volna meg a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület, a Szendvicsbár, a Verona pékség, a Sörpark Kft. és a Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium támogatása és segítsége nélkül. Köszönjük szépen!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték