Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. május 17. (kedd) - Paszkál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Külföldi önkéntesünk gazdagodott Csiga díjjal

Pár év elteltével az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a 2021-es évi Csiga díjjal egy nálunk önkéntes tevékenységet végzett ESC önkéntesünknek adhattuk át az Év Önkéntese díjat.

Joele Damonte 19 éves olasz önkéntes 2021. február elsején érkezett hozzánk az 1 év hosszúságú ESC projektjére, melynek célja a helyi fiatalok nyelvtudásának és nyelvi készségeinek fejlesztése volt. Az itt töltött 12 hónapja alatt rengeteget tanult a magyar kultúráról, az emberekről, önmagáról és a világról. Az iskolákban való online és személyes tanítás mellett rengeteg más tevékenységben is részt vett például saját rendezvényszervezésben, szabadulószoba kitalálásban, ifjúsági táborok lebonyolításában, nagy rendezvényeken pl. Sportnapokon való besegítés, más rendezvényeken való szervezés.

Joele a nálunk töltött aktív, kitartó, széleskörű munkájáért kiérdemelte az Év Önkéntese csigadíjat.

Végül búcsút vettünk tőle a neki és még 3 másik ESC önkéntes társának szervezett búcsúbulin megköszönve a munkájukat. Joele a projekt végeztével az ún. Level App ijúsági csere után Február 7.-én utazik majd haza Olaszországba Diano Castelloba.

Ezúton is köszönjük neki a rengeteg munkát, hogy erősítette az Egyesület közösségét, valamint öregbítette Egyesületünk hírnevét a helyi fiatalok és más szervezetek, külföldi fiatalok között.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték