Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. május 17. (kedd) - Paszkál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Open Café Záróesemény

Február 11-én került megrendezésre az Open Café nevezetű projekt záróeseménye a Fandangó étteremben. Az eseményen bemutatásra került a projekt metódusa céljai, a videók, amiket a partnerekkel (lengyel, spanyol, portugál) készítettünk el közösen, illetve a kézikönyv, ami a projekt szellemi termékeként jött létre.

A meghívottak között több civil szervezett is jelen volt, nemcsak Debrecenből, hanem Szolnokról és Nyíregyházáról is érkeztek, illetve Rimaszombatról, Szlovákiából is. A rendezvényen bemutatkozott az AKE (Alternatív Közösségek Egyesülete), a Hang-Kép Egyesület és a rimaszombatról érkező civil szervezet.

A délután folyamán egy úgynevezett World Café elnevezésű program volt, ahol négy különböző asztalnál, négy különböző témát vitattak meg a kis csoportokba rendeződött résztvevők, többek között a nyelvi korlátok okozta problémákról és az integrációról is szó esett.

Az esemény egy vacsorával zárult, ahol még a résztvevőknek lehetőségük volt telefonszámokat, illetve email címeket cserélni.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték