2022. május 17. (kedd) - Paszkál napja van.

Szabadulószobák tömegei a FACE-ekben

2022. március 3.-án az Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium egy hatodikos osztálya jött el hozzánk szabadulószobáinkra.

A 26 általános iskolás fiatal számára három párhuzamosan futó szabadulószobát is berendeztünk, a nagyteremben a Marvel képregényuniverzum világából, az Dökösök termében Harry Potter varázslatos világából szabadulhattak ki, illetve a nemzetközi termünkben a Disney szabadulószobából juthattak ki a világgal kapcsolatos ismeretük segítségével.

A fiataloknak a különböző szobákban más és más feladatokat kellett teljesíteniük 45 perc alatt a kijutásért. Mivel eltérőek voltak több részben is a szabadulószobák egymástól, így miután mindenki kijutott vagy lejárt a kijutásra kapott ideje, aki szerette volna valamelyik másik témát is kipróbálni, még ha nem is teljesen éles szabadulószobaként, de kipróbálhattak néhány feladatot némi idő alatt, amik a többi szabadulószobában voltak.

Összességében elmondható, a fiatalok nagyon élvezték a szabadulószobákat és a legtöbben kijutottak, de volt, ahol egy két kisebb feladat hiányzott a kijutáshoz.

A Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben bárkinek van lehetősége ingyenes szabadulószobáinkat kipróbálni bármilyen témában, de vannak olyan szobák is, amikből lehet választani azoknak, akiknek nincs kifejezetten olyan témakör, amit szeretnének pl. Marvel, Disney, Harry Potter, Rejtélyes Padlás stb. Aki részt szeretne venni, annyi a teendője, hogy előzetesen regisztrál a szabadulószobára, és egyeztetünk az időpontról.

Amennyiben te is szeretnéd kipróbálni szabadulószobáinkat jelentkezz barátaiddal, családdal, ismerőseiddel a kozossegifaceek@kozpontegyesulet.hu, email címen, illetve a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér Facebook oldalán.