Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. május 17. (kedd) - Paszkál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Megyei Diákparlament Nyíregyházán

A Megyei Diákparlament 2022.03.21-én került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Önkormányzat Hivatalának Bessenyei termében (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5.), amelyen a megyében lévő iskolák diákjai figyelmesen és aktívan vettek részt.

6 órás program keretében sokszínű és változatos előadások hangzottak el.

Bemutatta magát, eredményeit és céljait a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK). Megtudhatták a résztvevők, hogy a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület milyen lehetőségeket, teret tud adni, biztosítani a fiatalok számára. Mind az általános iskolások, mind pedig a középiskolások kaptak specifikusabb tájékoztatást, illetve természetesen a legtöbb program, lehetőség mindenki számára adott.

Előadást tartott az Europe Direct és a Digitális Közösségi Alkotóműhely képviselői is.

Leköszönt a jelenlegi vezetőség az SZSZBGYIÖK-nél és megválasztásra kerültek az új vezetőségi tagok. Ezúton is szeretnénk még egyszer gratulálni Nektek:
Hargita Máté
Kelemen Lili Anna
Galambvári Gergely Tibor
Pankotai Nimród
Török Márton Levente

Ezután csoportmunkában több érdekes felvetést is meg tudtak beszélni, mint például mi érdekli igazán egy programban a mai fiatalokat, milyen motivációik vannak, mik a diákönkormányzatiság előnyei és változtatandói, mit gondolnak a hiányzás témaköreiről és még lehetne folytatni.

Nagyon reméljük, hogy ezeket a témákat a Diákparlament keretein kívül is folytatták illetve később is aktívan, kreatívan fognak gondolni a fejlesztenivalókra.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték