2022. május 17. (kedd) - Paszkál napja van.

Megvalósult az I. Megyei Ifjúsági Bál Nyíregyházán

Március 19-én megrendezésre került a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZBGYIÖK) és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szervezésében az I. Megyei Ifjúsági Bál.

Rengeteg tervezés, egyeztetés előzte meg az I. Megyei Ifjúsági Bál létrejöttét, de mindez megérte, hiszen március 19-én ténylegesen egy fantasztikus estét tudtunk eltölteni közösen 120 emberrel.

Az este folyamán a megnyitókat követően egy színvonalas műsor várta a vendégeket, majd az este folyamán a sok táncolást követően még tombolanyeremények is gazdára leltek.

Fantasztikus ételek, csodálatos dekoráció, minőségi tombola nyeremények, felhőtlen szórakozás jellemezte ezt az estét. Nagyon szépen köszönjük a támogatóknak, hiszen nélkülük nem tudott volna megvalósulni az esemény. Köszönjük a helyszínnek, hogy mindenben a rendelkezésünkre álltak. És nem utolsósorban megszeretnénk köszönni mindenkinek, aki eljött a Bálra.

Egy nagyszerű felajánlást is tudtak tenni a szervezők, miszerint a tombolából befolyt összeget a Magyar Vöröskeresztnek ajánlották fel.