Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. május 17. (kedd) - Paszkál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Megyei munkatársi fórum Hajdú-Bihar megyében

Idén márciusban több új taggal bővült Hajdú-Bihar megyei táborunk. 4-en csatlakoztak hozzánk 2 új munkatárs és 2 gyakornok személyében.

Fontosnak tartjuk, hogy egyesületünk tagjai ismerjék egymást, jól tudjanak együttműködni, hiszen így a közös munka is sokkal hatékonyabb. Szeretnénk, hogy az újonnan érkezettek jól érezzék magukat nálunk, be tudjanak illeszkedni, ezért is szólt legutóbbi megyei fórumunk elsősorban az ismerkedésről, csapatépítésről. A programon részt vettek munkatársaink, gyakornokaink, ifjúsági vezetőink, és külföldi önkéntesünk is, hiszen Ők mind a csapathoz tartoznak.

Néhány ismerkedést szolgáló játékkal kezdtük a napot, amely során kicsit megismerkedtünk új társainkat, de régebbi munkatársainkról is megtudhattunk valami újat. Ezután találkozhattunk Alexszel, a vakvezető kutyával, és gazdájával, Judittal, akik egy rövid beszélgetés során bepillantást engedtek abba, milyen az élet egy segítőkutyával.

Ebéd után a közeli játékteremben közös bowlingozással és társasjátékkal zártuk a programot, ahol már kötetlen formában folytattuk kis közösségünk építését.

Jól kis lazítós napunk volt, folytatódhat a munka. Üdvözöljük csapatunk új tagjait!

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték