Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. május 17. (kedd) - Paszkál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

A HABIDISZ újabb szabadulószobát szervezett

A Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) április 13-án, szerdán horror témájú szabadulószobát tervezett a DSZC Brassai Sámuel Műszaki Technikumának DÖK napján.

A megyei DÖK vezetőségi- és stábtagjai szervezték és bonyolították le a szabadulószobát, mely két osztályteremben játszódott.
Az elsőben az AZ c. horrorfilm témája alapján piros lufikat találhattak a résztvevők, feladatként pedig cetlik voltak elhelyezve a teremben, amelyeken híres horrorfilmek címei szerepeltek hiányosan. Ezeket kellett helyesen kiegészítsék, így megkaptak egy betűsort, amelyekből egy kódot sikerült összerakniuk, ezzel pedig átjutottak a második helyszínre.
Itt egy kivetített horror kvíz várt a résztvevőkre.

A programon 10 csapat vett részt, közel 50 fő próbálta ki a szabadulószobát, ahol nem csak a játékok, feladatok várták a játékosokat, hanem élő szereplők is, akik jelmezbe öltözve színesítették az eseményt és segítettek a csapatoknak.

A résztvevők és az intézmény visszajelzései alapján is sikeres volt a program, a jövőben továbbra is számíthatunk együttműködésre.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték