Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. május 17. (kedd) - Paszkál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Szabadulószobáink fehérgyarmati diáknapon

Szabadulószobáinkat nem csak a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben próbálhatjátok ki, hanem ki is települünk velük akár diáknapokra bármely iskolába a megyében. Április 13.-án a Fehérgyarmati Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumba vittünk el két szabadulószoba témánkat is.

2022 április 13.-án a tavaszi szünet előtti diáknap keretén belül a Fehérgyarmati Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumba vittünk el két szabadulószoba témát is előzetes egyeztetést követően.

A MARVEL témájú szabadulószobában a fiatalok a képregény univerzum filmjeivel kapcsolatos tudásuk segítségével szabadulhattak ki a szobából, ahol a 6 végtelen követ kellett összegyűjtsék és ezáltal legyőzhették a főgonoszt, Thanost. A Rejtélyes padlás szabadulószobában pedig egy tudós halálának okait kellett kinyomozniuk a bezárt fiataloknak.

Mindkét szobában 40 perc állt a fiatalok rendelkezésére, ahol a legtöbb esetben ki is szabadultak a csapatok. Aki sikeresen kijutott még egy oklevelet is kapott a szabadulásáról. Valamint egy ún. ügynökkártyát, amellyel részt vesznek a szabadulószoba rendszerünkben. Melynek lényege, hogyha 5 különböző szobánkat kipróbálják, akkor egy nyereményjátéban vehetnek részt.

Mindenki nagyon élvezte a szobákat és nagyon aktívan dolgoztak a közös siker érdekében a legfeljebb 15 főből álló csapatok. Amennyiben te is kiszeretnéd próbálni barátaiddal, ismerőseiddel, családoddal a szobáinkat, jelentkezz a kozossegifaceek@kozpontegyesulet.hu email címen vagy a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér Facebook oldalán. Részvételi díj 500Ft/fő. Egyeztetést követően leghamarabb 1 héttel tudjuk lebonyolítani. Témáinkat a facebook oldalon tudjátok megtekinteni, vagy egyeztetést követően bármilyen szobát megszervezünk.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték