2022. május 17. (kedd) - Paszkál napja van.

Szabadulószobák a FACE-ekben

Május 09.-én két párhuzamosan futó szabadulószobát tartottunk meg a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola negyedik osztályos tanulóinak.

Az eseményen a 4.A osztályból 23 fő vett részt. Az egyik szoba témája a MARVEL filmes univerzuma volt, melynek lényege az, hogy meg kell találniuk a filmekben is szereplő 6 végtelen követ, majd megépíteni a végtelen kesztyűt, ezáltal legyőzik a főgonoszt, Thanost és kijutnak a szobából.

A másik pedig a Disney témájú szabadulószobánk volt, melynek története az, hogy elrabolják Mickey egeret és barátait és a résztvevők feladata az, hogy kiszabadítsák a mesehősöket és kiderítsék, ki rabolta el őket. A két szoba között egyenlően oszlottak el a diákok. Mind a két szobából a rendelkezésre álló 1 órán belül kijutottak és sikeresen teljesítették a szobákat.

Nyereményként mindenki kapott egy oklevelet, illetve egy ügynökkártyát, melyen egy matrica jelöli azt, hogy az adott szabadulószobát kipróbálták. Amennyiben 5 szabadulószobát kipróbál valaki a felhozatalunk közül, az nyereményjátékban vehet részt.

Amennyiben te is kiszeretnéd próbálni szabadulószobáinkat, jelentkezz a kozossegifaceek@kozpontegyesulet.hu email címen, vagy a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér Facebook oldalán. Egyeztetést követően leghamarabb egy héttel tudjuk vállalni az időpontot.