Cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 14. 6/33.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. december 5. (hétfő) - Vilma napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Motivációs képzéshétvége áprilisban a FACE-ekben

Áprilisban is valósítottunk meg képzéshétvége alkalmat a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Terünkben, melynek témája most is a motiváció volt.

Jelentkezések hiányában sajnos csak a szombati napon valósult meg a képzés, így nem volt két napos, mint a legelső februári alkalmunk. Ennek ellenére remek képzésnapnak bizonyult.

A tréningen a fiatalok megismerhették a motiváció különböző oldalait, a fogalmát, hogyan lehet szerezni, esetleg veszíteni belőle. A feladatok között szerepelt négysarkos vita, melynek keretében különböző motivációval kapcsolatos tételmondatról fejthették ki a fiatalok az álláspontjukat. Valamint több csoportos feladatban kerültek közelebb a motiváció fogalmához és szerzéséhez, például mini World café keretében, ahol három témában gyűjtöttek össze információkat a motivációval kapcsolatban, valamint kis kártyák segítségével állíthatták fel a saját prioritási sorrendjüket, hogy mik azok, amik motiválják őket.

A képzés végéhez közeledve egy motivációs színház keretén belül mutatták meg a különböző szituációkat, hogy mely esetekben lehet szükség arra, hogy motiváljuk a másikat. A képzést a SMART célok ismertetésével zártuk, valamint néhány motivációs elméletet kidolgozó tudós munkásságát is ajánlottuk, ha még mélyebben szeretnének ismerteteket szerezni a témával kapcsolatban.

A következő képzés Májusban lesz önismeret témában, jelentkezni lehet munkatársunknál, Berecz Gábornál a berecz.gabor@kozpontegyesulet.hu email címen vagy a +36 30 277 9266 telefonszámon Május 17.-éig éjfélig.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték