Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. június 26. (vasárnap) - János, Pál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

"Egy hajóban evezünk", avagy Budapesten disputázott a HABIDISZ

Május 7-én, szombaton felutaztak a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) által szervezett vitanapra HABIDISZ-os dököseink.

Már korábban is írtunk arról, hogy a HABIDISZ részt vett a DIA "Egy hajóban evezünk" disputa programsorozatában, melyben egy felkészítőt és 2 vitaklubot is tartottak Debrecenben. Ennek zárásaként utaztak fel Budapestre a Europe Tower-be, ahol találkoztak más városból érkező résztvevőkkel is.

Az eseményen az ismerkedés, a csapatépítés és a közösségi vitaélmény mellett fontos szerepet kapott a fiatalok és a döntéshozók közötti párbeszéd, amit elsősorban a vitajátékokban és a VoxPop vitajátékban való közös részvétel támogatott.

A délelőttben a résztvevők különféle csapatépítő gyakorlatokban, valamint vitajátékokban vehettek részt, mely a délutánban is folytatódott. Kipróbálták például a kétsarkos vitát, illetve a VoxPop vitajátékot is.

A DÖK-ösök elmondásai alapján jól érezték magukat, örültek hogy ennyi fiatallal találkozhattak, akikkel több témában is vitázhattak, mert úgy gondolják, hogy ezekből is tanulnak, fejlődnek, sok-sok gondolatot ébresztenek bennük a viták, érvek és szívesen részt vennének a későbbiekben is hasonló programokon.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték