Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. június 26. (vasárnap) - János, Pál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Képzés nap Nyíregyházán

A Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben újabb képzésen vehettek részt azok a diákok akik az önismeret témakörében szerettek volna kicsit elmélyülni.

A program elején játékos formában tudhattak meg egymásról a résztvevők többet, majd egy csoportos feladat keretein belül kreatív módon, plakát készítéssel vitathatták meg, hogy szerintük miért fontos az önismeret, mi jut eszükbe róla. Ezután több olyan feladattal is találkozhattak, amelyek segítették őket, hogy jobban megismerjék önmagukat, és személyiségüket, hozzáállásukat egy egy adott szituációhoz, valamint, hogy mik azok a készségek, képességek amikkel ők maguk elégedettek és mik amin változtatni szeretnének, amiben még fejlődniük kell. Ebéd után megismerték és kikötötték a SWOT analízist, majd egy csoportos feladatban eldönthették, hogy melyek azok a tulajdonságok és képességek amik hasznosak de tartósan nincs rájuk szükség, és melyek azok amik szükségesek számukra de még nem feltétlenül rendelkeznek vele. A program pedig egy zárással végződött, ahol megosztották, hogy hogy érezték magukat és mi volt számukra a leghasznosabb a napban.

A képzési napra 7 fő adta le a jelentkezését de sajnos betegség és más elfoglaltság miatt végül csak 4 fővel valósult meg a program.

A következő alkalom június 27-28-án lesz kommunikáció, disputa témában.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték