Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-17 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
5300 Karcag, Városudvar 1.
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2022. június 26. (vasárnap) - János, Pál napja van.Köszöntjük a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület honlapján!

Megtartotta első nagyob programját a HABIDISZ idei vezetősége

Május 18-án, szerdán az Újkerti Közösségi Házban megrendezésre került a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége (HABIDISZ) szervezésében egy filmklub.

A filmklubon a The Truman Show című filmet nézték meg közösen a résztvevők.
A HABIDISZ vezetősége azért választotta ezt a filmet, mert elgondolkodtató és sok-sok mondanivalója van. A filmben a főszereplő élete egy véget nem érő TV show, melyben az ott élő és dolgozó emberek hollywoodi színészek, az élete megrendezett, de erre időközben rádöbben és véget vet ennek. A filmnézés utáni feldolgozáson párhuzamot tudtak vonni a film témájával és a mai közösségi média és az internet általi veszélyekkel, személyre szabott hirdetésekkel, megfigyeléssel kapcsolatban.
A feldolgozás után egy, a filmhez kapcsolódó kvízjáték keretén belül, csapatokban mérettették meg magukat a diákok, melynek első három helyezett csapata nyereményekben részesültek.

Köszönjük a helyszínt, a segítséget és a szponzorációt a Bubu Bubble Tea, a Premium Mir Kebab, a Gönypipi kézműves fagyizó és gyros, az Újkerti Közösségi Ház és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnek.

visszaRégebbi híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték